skip to Main Content
  • Hvorfor du valgte du at takke ja til jobbet hos ISS og hvad så du af udfordringer for dig og ISS

Jeg trængte til nye udfordringer, og ISS var en virksomhed, hvor de erfaringer jeg havde med, kunne bringes meget aktivt i spil. Samtidig havde både stillingen en lokal og en international dimension, som passede godt til mine ønsker og interesser.

  • Hvilke resultater har du bidraget med

Igennem de seneste 2 år har vi totalt transformeret IT området, vi har tilført helt nye kompetencer, startet en transformation af de underliggende leverancer og infrastrukturen, og vi har fået innovation og udvikling i højsædet – bl.a. eksemplicificeret ved at digital strategi og forretningsudvikling er blevet forankret i IT & Teknologi området.

  • Hvad har du specielt været tilfreds med

Friheden til at kunne gøre de rette ting indenfor mit eget område, og at der er kort fra ide til handling.

  • I hvor høj grad levede du op til ISS’ forventninger 

At dømme på den feedback jeg løbende har fået, tror jeg ikke, at det er helt skidt 🙂

  • Har du overperformet på ISS’ forventninger og hvordan 

Der er helt sikkert områder, hvor vi har rykket os og organisationen meget, bl.a. sikkerhed, robotics (RPA) og innovation i bredere forstand.

  • Har du bidraget ekstraordinært f.eks. til forretningen eller andet

IT og Teknologiområdet er i dag for første gang blevet en integreret del af vores salgs- og udbudsproces, hvorfor vi nu direkte er med til at påvirke, det vi tilbyder kunderne og heldigvis ofte ender med at vinde.

  • Hvordan var dit match til ISS kulturen og hvordan har du udført stakeholder management

For at være ærlig, er jeg nok ikke den typiske ISS’er, men det er måske også det, der skal til for at ændre en organisation. Jeg er ikke en outsider, og jeg har intet problem med at stå ud af mængden, og sige det jeg mener. Også det, som organisationen ikke altid har lyst til at høre.

Stakeholdermæssigt har jeg selv engageret mig meget i dialogen ud i organisationen, ligesom det er noget vi arbejder meget aktivt med i min ledergruppe. Populært sagt skal IT ud af de støvede serverrum og ind i konferencerummene, hvor vi for alvor kan gøre en forskel.

  • Hvad er/var de største udfordringer undervejs i rollen

At få en meget analog virksomhed til at forstå, at digitalisering er vejen frem. Og at teknologi og vores fokus på ”the human touch” sagtens kan gå hånd i hånd. -Ligeledes har det/er det udfordrende at få organisationen til at få øjnene op for, at vores branche står på en brændende platform, hvor vi skal gøre noget anderledes for at drive innovation, få marginerne op, og ikke mindst for at forhindre at blive “disrupted”.

  • Hvad gjorde specifikt, at du lykkes i rollen

Den ledelsesmæssige del ift. at sætte og udvikle det rette team. For mig er det super vigtigt, at en organistion ikke hænger på et individ, men at vi når vores resultater som følge af teamets resultater. Skal jeg fremhæve én ting, så er det det. Vi har et “kick ass” team der gør en forskel hver dag!

Back To Top

Vi bruger cookies til at analysere trafik på mannor.dk. Ved at klikke OK accepterer du vores brug af cookies.