skip to Main Content

Vi tilbyder en TALENT baseret digital test og analyse, som kan hjælpe jer med at finde og se talentpotentialet i jeres teams, samt hvordan i kan udvikle og agere på potentialet.

Alle kan tage testen mens vi sidder sammen, da det foregår via en app på jeres mobil. Bagefter kan vi se teamets talenter samlet set, og hver deltager har herefter adgang til deres talenttest hele tiden på deres mobil.

Fordelen er, at der kan arbejdes med talenterne hele tiden, da de er tilgængelige. Man kan slå definitionen af talenterne op i app’en, og man guides til at forstå i hvilke situationer ens talent er en fordel eller hvor det kan give bagslag.

Talenterne er let forståelige, og med 24/7/365 tilgængelighed er dette værktøj det mest anvendelige på markedet i det daglige team samarbejde.

Mange andre test værktøjer bliver for komplekse, og vises ofte via forskellige rapporter. HR er typisk certificerede i at tolke dem, men for virkeligt at kunne arbejde med talenter i det daglige, så mener vi, at den enkelte også skal have mulighed for indsigt samt skal testen være tilgængelig for den enkelte.

På vores første møde finder vi ud af

  • Hvilke talenter har i samlet i teamet?
  • Hvor komplementerer i hinanden?
  • Hvilke opgaver kræver specifikke talenter
  • Hvor kan du og de andre bidrage til at blive bedre sammen?
  • Hvad er den enkeltes top 10 talenter
  • Hvad er den enkeltes 5 bund talenter

Hvad kræver det?

  • Hver deltager har deres mobil med til møderne

På de næste møder arbejder vi med talenterne og sætter dem i spil ift. strategi og opgaver, så teamet lærer at se, hvornår de skal sætte deres talenter i spil, og hvornår de ikke skal. I forhold til bund talenter, så lærer vi også hvorfor der opstår konflikter eller misforståelser, og hvordan teamets talenter kan hjælpe med at løse konflikterne.

Vil du høre mere, så kontakt os gerne på +45 22197391 for mere information, og så vi kan høre mere om, hvor jeres ønsker og udfordringer ligger.

Back To Top

Vi bruger cookies til at analysere trafik på mannor.dk. Ved at klikke OK accepterer du vores brug af cookies.