skip to Main Content
Regnskabschef til Imerco i Herlev

Er du faglig stærk med interesse for ledelse, regnskab og financial controlling? Du får ansvaret for en afdeling med 12 erfarne medarbejdere samt gode udviklingsmuligheder for dig selv og din afdeling.

Imerco A/S er Danmarks største isenkramkæde med 183 butikker fordelt over hele landet og en årlig butiksomsætning inklusiv moms på ca. 1,5 mia. kr. Derudover driver Imerco en af Danmarks største kundeklubber, Imerco+, med mere end 1 mio. medlemmer samt en webshop, imerco.dk, som er i rivende udvikling.

Imerco blev startet af visionære isenkræmmere helt tilbage i 1928 og fylder således 90 år i 2018. Imerco blev i 2007 omdannet til kapitalkæde. I dag udmærker Imerco sig ved at være Danmarks førende butikskæde med det største udvalg af varer og brands inden for køkken og bord. Endvidere har Imerco en lang række brands, der ikke kan købes andre steder.

I 2018 lancerede Imerco et nyt butikskoncept med navnet Imerco Home. Imerco Home-butikkerne har udover Imercos vanlige sortiment et større og mere udskifteligt sortiment inden for bolig, design, indretning og gaver.
Imerco er et datterselskab i M. Goldschmidt Holding koncernen.

Du kan læse mere om Imerco på www.imerco.dk/om-imerco/vision-og-mission

Fokus på faglig udvikling og ledelse

Som Regnskabschef bliver det din primære opgave at sikre høj kvalitet i forhold til den daglig drift, styring og den økonomiske rapportering. Hertil kommer det ledelsesmæssige ansvar for 12 erfarne medarbejdere inden for områderne financial controlling, butiks-controlling, debitorer og kreditorer.

Regnskabsafdelingen er velfungerende og præget af et godt samarbejde internt og eksternt. Hertil kommer en fornuftig work-life-balance samt et godt mix af høj og lav anciennitet.

Du får reference til selskabets CFO og gode muligheder for at arbejde med de opgaver, du brænder for – høj faglighed, udvikling af dine medarbejdere og mulighed for at følge processer og projekter helt til dørs

Ansvar og opgaver

Dit ansvarsområde kan kort beskrives således:

  • Overordnet ledelse af Imercos regnskabsfunktion – bogholderi, financial controlling, budgetopfølgning – samt udarbejdelse af interne og eksterne regnskaber.
  • Sikre at det eksterne regnskab er i overensstemmelse med IFRS og andre myndighedskrav.
  • Udvikling, implementering og optimering af interne kontroller og procedurer.
  • Intern rapportering i form af månedsregnskab.
  • Løbende opdatering og optimering af IT- og ERP-systemer samt tilhørende værktøjer.
  • Selvangivelse og skatteforhold.
  • Risk Management og Compliance.
  • Sparring og support til butikkerne, samt med Imercos øvrige funktioner f.eks. marketing, indkøb m.v.
  • Kontakt til bank, revision, offentlige myndigheder mv.

Stillingen indebærer ikke rejseaktivitet af betydning.

Praktisk erfaring og fokus på forsat udvikling

Vi forestiller os, at du i dag er leder af en tilsvarende regnskabs- eller økonomiafdeling i en veldrevet, større virksomhed. Alternativt er du i dag revisor med ansvar for egne revisionsteams på større opgaver og projekter. Erfaring fra detailhandlen er ikke nødvendig.

Din faglige profil karakteriseres ved en høj grad af faglighed inden for regnskab (IFRS) og gældende skattelovgivning. Du har indgående erfaring med at udarbejde måneds- og årsregnskab og med konsolidering. Hertil kommer deltagelse i projekter samt at optimere og effektivisere processer og systemer i samarbejde med IT og/eller eksterne konsulenter.

Det er vigtigt, at du som Regnskabschef værdsætter og trives med at motivere og udvikle dine medarbejdere samt formår at opbygge gode relationer til de dele af virksomheden, du naturligt har kontakt til. Desuden udstråler du en naturlig autoritet og er struktureret og analytisk anlagt. Hertil kommer gode samarbejdsevner samt et godt humør.

Du har en relevant økonomisk uddannelse f.eks. Cand.merc.aud. eller HD(R) og behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Desuden har du solid erfaring med de gængse ERP-systemer (Imerco benytter Dynamics Nav), og er ”hands-on” bruger af Excel samt andre IT-værktøjer.

Back To Top

Vi bruger cookies til at analysere trafik på mannor.dk. Ved at klikke OK accepterer du vores brug af cookies.