skip to Main Content

Som hiring manager er du nødt til at stille skarpt hver gang. Du må fjerne hindringer for en succesfuld rekrutteringsproces. Vi gør rigtigt ofte, det vi plejer, eller som virksomheden (og HR) anbefaler. Det er bare ikke altid, at det generelle virker. Du synes måske, at du har helt styr på det. Og det har du måske også, men jeg ser dog mange erfarne hiring managers der falder i Corporate Jelly fælden.

Drop hensyn

Du vil sikkert gerne tage hensyn til dine stakeholders også. De har behov, som din nye medarbejder skal dække. Men al den information og behov, hvordan får du den overført i en job beskrivelse, uden at det ender med 2-3 siders tekst, som er svært at overskue – også for en potentiel kandidat.

Dit budskab

Hvis du hyrer digitale/tech/IT medarbejdere, så er du tvunget ud i at dit budskab til kandidatemner skal gøres enkelt og tydeligt. Samtidig skal du også differentiere dig, da konkurrencen om ressourcerne er massiv.

Reboot Camp

Du kan, sammen med mig, komme på en kort reboot camp, hvor vi finder ind til kernen, og får styr på budskabet. Det gælder både dine egne rekrutteringsaktiviteter fx en job annonce, eller andre kanaler, som du med fordel kan benytte med hvert deres formål.

Stakeholder Management

Du bliver også klædt på til dialogen med dine stakeholders, HR, ledelsen mv. De skal forstå, hvorfor du gør, som du gør nu, og hvorfor de ikke kan bestemme. Målet er succesfulde ansættelser, i sidste ende bliver du målt på det – det er dit ansvar. Og lige her er du nødt til at bryde ud af “the Corporate jelly” for at lykkes.

Bryd ud af Corporate Jelly

Min erfaring er, at virksomheder ikke selv ser, at de er med til at sætte hindringer op via alle mulige regler, to-do’s og tagen hensyn til. Corporate jelly bliver større og større, og du skal bryde ud af den jelly! Det er uanset virksomhedens størrelse.

Ja tak, lær mig at reboote

Reboot camp afholdes online enten individuelt eller i en gruppe af hiring managers f.eks. fra samme virksomhed. Helt nye hiring managers har også stor glæde af at deltage.

Reboot campen består af 3x 1 1/2 time online sessioner,  hvor du imellem sessionerne arbejder med et eller flere job, du ønsker at besætte. På den måde får du også værdifuld sparring undervejs.

 

 

Back To Top

Vi bruger cookies til at analysere trafik på mannor.dk. Ved at klikke OK accepterer du vores brug af cookies.