skip to Main Content

Hvem er vi?

Management by Nordved ApS blev stiftet den 1. marts 2017 og er dermed en ny spiller på det danske marked. Det samme kan man ikke sige om stifteren.

Helle Nordved

”Jeg startede min karriere i IT-branchen hos Oracle og SAP, hvor jeg udførte analyser vedr. kompetencegab hos virksomheder, der investerede i større IT løsninger. Motivationen for at udvikle organisationer og sikre de rette medarbejdere drev mig over i headhunterbranchen, hvor jeg siden 2006 har løst stillinger fra CIO/CTO-level til senior specialister.

Jeg holder mig opdateret på udviklingen inden for teknologi og IT for derved at kunne lokalisere kandidater, der matcher virksomhedernes udfordringer. Jeg har løst stillinger i stort set alle brancher, da kompetencer indenfor IT og teknologi ofte kan overføres mellem brancher.

Der er mange dimensioner kandidaterne skal matche i dag i forhold til de krav og ønsker, som kunderne har. De krav kan jeg omsætte til kandidater og derved lave ”push-back” til kunden og sikre realistiske forventninger.

I dag, hvor IT og teknologi spreder sig ud i hele organisationen, er der stor efterspørgsel på forretningsorienterede IT profiler, som kan agere mellem IT og forretning. I kraft af mit store netværk har jeg løbende tæt dialog med sådanne profiler.”

Mob. 22197391
hn@mannor.dk
Profil på LinkedIn

Kontorer

Management by Nordved ApS har til huse i Hellerup med nem adgang til tog, bus og motorvej. Herfra dækker vi hele landet.

Kontakt os for en diskussion af stillinger I måtte ønske assistance til at få besat.

Management by Nordved ApS
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup

Se kort og kørselsvejledning

Back To Top