skip to Main Content

Kompetencer

Det er helt afgørende for en vellykket rekrutteringsproces, at man som konsulent forstår opgaven – fagligt og personligt. Vi skal kunne udfordre de kandidater, vi møder og derved sikre, at du som kunde møder et kandidatfelt, der lever op til de forventninger du med rette kan stille. Derfor siger vi ”nej tak” til opgaver, hvor vi ikke har et tilstrækkeligt indgående kendskab til stillingens faglige indhold og ansvarsområder.

Vores klare fokus bevirker også, at der er en række områder, hvor vi løser et meget stort antal opgaver, og derfor har et særdeles godt kendskab til, hvad der rører sig i markedet. Vi taler med mange kandidater og ser løbende et stort antal cv’er og kan derfor hurtigt reagere, når vi skal løse særligt hastende opgaver.

Vore fokus bevirker også, at vi ofte tidligere har været i markedet for lignende stillingstyper, og dermed ved, hvad der kræves for at kunne tiltrække kvalificerede kandidater.

Vores spidskompetence er rekruttering af specialister og ledere inden for Finans og IT, men vi løser også opgaver inden for andre områder bl.a. Legal, HR samt Salg og Marketing

Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du ønsker at diskutere en konkret opgave eller ønsker et godt råd vedrørende ansættelse af nye medarbejdere.

Back To Top