skip to Main Content

Jobsøgende

Send os dit cv

Hos Management by Nordved ApS gemmer vi gerne dit cv, indtil vi har den stilling, der matcher dine kompetencer og ønsker. Du er derfor velkommen til at sende os dit cv – måske har vi en fortrolig Search i gang, der matcher hvad du søger.

Det mest effektive er, at du kontakter den konsulent, der arbejder inden for dit fagområde.

I proces hos os

Kontakt
Du har sendt os en ansøgning/cv eller er blevet kontaktet af en af vores konsulenter. Nu inviterer vi dig til et interview vedrørende en konkret stilling. Som oftest vil du modtage en informationsmappe samt en PowerPoint præsentation, der fortæller dig mere om stillingen og virksomheden.

Interview
Du inviteres til et personligt møde på vores kontor, hvor du briefes nærmere om den stilling og virksomhed, det drejer sig om. Herefter gennemgår vi sammen dit cv, og du får lejlighed til at fortælle om din faglige og teoretiske baggrund, kompetencer, resultater, ambitioner m.v. Samtalen vil typisk afslutte med, at konsulenten giver dig en vurdering af, i hvor høj grad du passer på den profil, vi leder efter.

Møde med virksomheden
I samarbejde med vores kunde udvælges de kandidater, der bliver tilbudt at møde virksomheden. Dette kan ske hos os eller hos kunden. Ved mødet taler du med den ansættende leder, men konsulenten fra Management by Nordved deltager også. Der kan indgå cases, der skal give dig lejlighed til at præsentere din viden og indsigt i de opgaver og ansvarsområder, stillingen indebærer. Det overordnede formål med mødet er at give begge parter lejlighed til at lære hinanden bedre at kende og vurdere, hvorvidt der er tale om et godt match. Nogen gange mødes I flere gange, inden vi går videre til næste skridt.

Test og referencer
Såfremt du og virksomheden ønsker at gå videre i forløbet, vil du blive bedt om at gennemføre forskellige tests (typisk en personlighedstest samt en logisk test). Samtidig indhenter vi referencer hos dine tidligere arbejdspladser (din leder og evt. kolleger). Dette sker kun efter forudgående aftale med dig.

Kontrakt
Såfremt du forsat er interesseret i stillingen, og virksomheden ønsker at ansætte dig, vil du blive præsenteret for et tilbud samt et udkast til en kontrakt. Denne del af processen foregår typisk direkte mellem dig og virksomheden, men vi bistår dig gerne med råd og vejledning.

Opfølgning
Vi kontakter dig og din nye arbejdsgiver efter ca. 1-2 måneder og igen efter 4-6 måneder for at følge op på ansættelsen. Du er også altid velkommen til at kontakte os såfremt der er noget du ønsker at vende med os.

Fortrolighed

Du kan forvente 100% diskretion og fortrolighed når du er i proces hos os. Vi videregive ikke oplysninger, dit cv eller ansøgning uden dit samtykke.

Back To Top