skip to Main Content
HR Administrator – Løn

Har du erfaring med løn og interesse for HR? Epinion udvikler sig hastigt i disse år og søger derfor en erfaren HR Administrator, der kan skabe klare strukturer og processer samt sikre en effektiv lønadministration

Epinion er en førende leverandør af analyser og insights management-løsninger. Grundlagt i 1999 udgøres organisationen af et team af dedikerede konsulenter, analytikere og data scientists.

Epinion gennemfører market research og advanced analytics, nedbryder datasiloer og opløser datakompleksitet. På den baggrund hjælper man organisationer inden for både den private og offentlige sektor samt politiske organisationer med at styrke deres relevans over for henholdsvis deres kunder, borgere og brugere. Resultaterne er både analyser, rapporter og strategiske anbefalinger samt teknologibaserede insights managementløsninger.

Internationalt beskæftiger Epinion mere end 300 medarbejdere, der servicerer selskabets kunder fra kontorer i Europa og Asien inden for fire forretningsområder – Commercial, Transportation, Public & Politics samt Aviation. Hovedkontoret er placeret på Nørrebro tæt ved søerne i København.

Læs mere på www.epinionglobal.com/

Spændende virksomhed!
Epinion har de senere år gennemlevet en markant udvikling præget af vækst i Danmark og på de internationale markeder. Denne udvikling forventes at fortsætte i de kommende år. Som følge heraf er der et behov for at sikre klare strukturer og processer bl.a. inden for HR og relaterede områder. Derfor ønsker vi at ansætte en kompetent HR Administrator med særlig ekspertise på lønadministration til vores kontor i København.

Som HR Administrator
bliver du en vigtig del af Epinions support team, der også rummer regnskab, controlling og administration. Du kan se frem til en arbejdsplads med mange dygtige kolleger og en iværksætterkultur samt en hverdag med faglige/personlige udfordringer og fart på.

Dine arbejdsopgaver kan beskrives således:

  • Løn – håndtering, administration samt udbetaling af løn til måneds- og timelønnede medarbejdere i primært Danmark, men i mindre grad også Norge og Sverige
  • Sikre at HR databaser og lønsystemer er korrekt opdaterede og overholder gældende lovgivning
  • Sikre et smidigt samarbejde med samarbejdspartnere (bl.a. Bluegarden) vedr. administration og udbetaling af løn, bonus, pensioner mv.
  • Sparring og support af forretningen vedr. ansættelser og ændring af vilkår – herunder udarbejdelse af skabeloner og standardkontrakter
  • Bistå med besvarelse og håndtering af HR relaterede spørgsmål for Epinions aktiviteter i Danmark, men i mindre grad også Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, Belgien, UK og Singapore
  • Assistere i rekrutteringsprocesser – indkaldelse af kandidater, mødeaftaler, afslag mv.
  • Fungere som kontaktperson i forhold til samarbejdspartnere f.eks. advokater, konsulenter m.v.
  • Administrere et HR-årshjul, dvs. en proces for afholdelse af medarbejdersamtaler, bonusudbetalinger, udnævnelser, kompetenceudvikling mv.

Der er tale om en selvstændig og udfordrende rolle, der indebærer et tæt samarbejde med store dele af organisationen. Rejseaktivitet kan forekomme, men kun i begrænset omfang.

Dig og din baggrund?
Det er vigtigt at du har praktisk erfaring med de beskrevne opgaver fra en tilsvarende stilling i en HR- eller økonomiafdeling – gerne i en virksomhed med medarbejdere i de skandinaviske lande. Hertil kommer en relevant uddannelse f.eks. Cand.merc., HD eller Merkonom samt beherskelse af dansk og engelsk i skrift og tale. Desuden er du en erfaren bruger af de forskellige lønsystemer samt Excel og PowerPoint.

Som person er du selvstændig, hurtigt opfattende og med lyst til at udvikle dig yderligere inden for HR og nærbeslægtede områder. Du er vant til, at ikke alle opgaver er nemme, og at du ind i mellem skal opsøge løsninger hos eksterne samarbejdspartnere i ind- og udland. Desuden trives du i en hverdag præget af nye ideer, forandringer og udvikling hvilket stiller krav om gensidig fleksibilitet.

Back To Top

Vi bruger cookies til at analysere trafik på mannor.dk. Ved at klikke OK accepterer du vores brug af cookies.