skip to Main Content
Financial Controller – København (City)

Vil du være med til at udvikle nøgletal for CSR, varetage rapportering og likviditetsstyring samt optimere processer og arbejdsgange? Spændende stilling med dygtige kolleger og fin balance mellem arbejdstid og fritid!

FTFa er en partipolitisk neutral a-kasse med 58 medlemsorganisationer og cirka 140.000 medlemmer. FTFa blev etableret i 1976 og både lønmodtagere og selvstændige kan blive medlem.

FTFa’s vigtigste funktioner er udbetaling af dagpenge og efterløn samt rådgivning og vejledning af medlemmer om jobsøgning.

FTFa har ca. 170 medarbejdere og kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg samt lokalkontorer i Næstved, Kolding og Herning.

Du kan læse mere på https://ftfa.dk/

Spændende stilling med gode udviklingsmuligheder!
Hos FTFa kan du se frem til en varieret og udfordrende hverdag i en veldrevet organisation, der er blandt de største og mest progressive a-kasser i Danmark.

Som Financial Controller bliver du del af et velfungerende team på seks erfarne og dygtige økonomimedarbejdere, der løser en bred vifte af opgaver inden for økonomistyring og regnskab – alle placeret på FTFa’s hovedsæde på Islands Brygge i København. Du får reference til FTFa´s Økonomichef.

FTFa er i gang med at udvikle CSR-området, og som vores nye Financial Controller vil du i samarbejde med CSR-konsulenten få ansvaret for at definere hvilke data, nøgletal og analyser, der skal bruges til området.

Du kan se frem til følgende opgaver:

  • Økonomiopgaver inden for løn, værdipapirer og kontingenter
  • Måneds-, kvartal- og årsrapportering
  • Likviditetsstyring
  • Fastlæggelse af data, KPI’er og analyser vedr. CSR
  • Udvikle og optimering af arbejdsgange, kontroller og processer
  • Deltagelse i projekter – herunder brugen af Lean
  • Deltage i den daglige drift samt fungere som backup ved ferie, sygdom mv.

Stillingen rummer gode muligheder for dig, der i kraft af selvstændige ansvarsområder og opgaver gerne vil udvikle sig fagligt og personligt, men også ønsker en hverdag præget af en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Selvstændig, analytisk og teamplayer
Som vores fortrukne kandidat har du solid erfaring med regnskab og økonomistyring fra en stilling som revisor, Financial Controller eller en tilsvarende stilling i en organisation eller virksomhed.

Du er vant til at arbejde selvstændigt, men trives som del af et team af erfarne medarbejdere, der hjælper hinanden efter behov. Du har gode sociale kompetencer, er smilende og positiv. Desuden er du arbejdsom, analytisk og kvalitetsbevidst.

Du har en relevant uddannelse eller er ved at afslutte den f.eks. HD(R), Cand.merc.aud. eller tilsvarende. Derudover har du gode mundtlige og skriftlige færdigheder i dansk, og er en øvet bruger af Excel, PowerPoint og andre IT værktøjer.

FTFa benytter Lean til optimering og styring af arbejdsprocesser, men det er ikke et krav at du har erfaring med dette værktøj.

Back To Top

Vi bruger cookies til at analysere trafik på mannor.dk. Ved at klikke OK accepterer du vores brug af cookies.