skip to Main Content
Financial Business Controller – Storkøbenhavn

Har du indgående erfaring med Financial og Business Controlling, og trives du i et udadvendt job, der indebærer daglig sparring med salg og marketing?

Vores kunde er det nordiske hovedkvarter for en førende international koncern, der markedsfører og sælger deres produkter b2b og b2c. Selskabet er repræsenteret i hele verden og beskæftiger i Danmark et 3-cifret antal medarbejdere og mere end 50.000 medarbejdere globalt.

Spændende stilling
Som Financial Business Controller bliver det din primære opgave at supportere Salg og Marketing med præcis økonomisk information om udviklingen i salget på de nordisk markeder. Dit fokus vil være på et bestemt produktsortiment, der netop i disse år påvirkes af den teknologisk udvikling hvilket gør dine opgaver endnu mere relevante og vigtige for virksomheden.

Du bliver del af det nordiske økonomiteam, der alene i Danmark består af 15 erfarne og dygtige medarbejdere. Du får direkte reference til selskabets danske CFO, og gode muligheder for at forsætte din faglige og personlige udvikling.

Ansvar og opgaver
Din opgaver og ansvarsområder kan beskrives således:

  • Sparring med Salg og Marketing vedr. den kommercielle udviklingen i Norden
  • Udarbejdelse af KPI’er, analyser, finansiel data og anbefalinger
  • Overvågning af salget inden for de forskellige produktkategorier og salgskanaler
  • Udarbejdelse af forecasts og budgetter
  • Ledelsesrapportering
  • Udarbejdelse af Business plans, controlling af business cases m.v.
  • Generel cost controlling
  • Overvågning af lagre
  • Deltagelse I relevante projekter f.eks. implementering af nye systemer, kontroller og processer

Det er vigtigt at du har interesse for at optimere og begrænse de manuelle regnskabsprocesser så der bliver mere tid til at supportere forretningen og de vigtige beslutninger, der træffes her.

Stillingen rummer gode karrieremuligheder for dig, der på sigt gerne vil have mere ansvar og tungere opgaver. Du skal være indstillet på nogen rejseaktivitet – typisk 10-20 dage årligt.

Baggrund og erfaring
Du har solid erfaring med de beskrevne opgaver fra en tilsvarende stilling med fokus på Financial og Business Controlling. Branchen er ikke afgørende. Desuden har du en relevant uddannelse f.eks. Cand.merc. eller HD(R). Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og er en erfaren bruger af de gængse ERP-systemer samt Excel.

Back To Top

Vi bruger cookies til at analysere trafik på mannor.dk. Ved at klikke OK accepterer du vores brug af cookies.