skip to Main Content
Finance Manager til E.ON Danmark

Har du bred erfaring med økonomistyring, og vil du være med til at supportere og udvikle vores kommercielle aktiviteter?

E.ON Danmark A/S indgår i det internationale energiselskab E.ON SE, der har hovedsæde i Tyskland og mere end 33 millioner kunder i Europa, Rusland og USA. I Danmark handler vi med el og gas, står for drift af varmeværker og fjernvarmenet og producerer bæredygtig varme til private og erhvervskunder. E.ON er desuden førende på produktion af biogas og drifter en af verdens største havvindmølleparker, Rødsand II.
Vi tilbyder også bæredygtige løsninger til el- og gasdrevne køretøjer. E.ON driver landets største netværk af ladestandere til elbiler og flere biogastankstationer i samarbejde med OK. 90% af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral.
E.ON Danmark A/S har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder og beskæftiger cirka 70 medarbejdere.

Du kan læse mere om selskabet her www.eon.dk

Nyskabende og innovativ virksomhed!
E.ON er helt fremme, når det gælder udviklingen af fremtidens bæredygtige energiløsninger. I de senere år har vi investeret betydelige beløb i opkøb og etablering af nye forretningsområder inden for bæredygtig varmeproduktion, mobilitet og biogas.

Spændende stilling
Som vores nye Finance Manager får du ansvaret for et team på fire erfarne Business og Financial Controllere samt to regnskabsmedarbejdere – alle placeret i E.ONs danske hovedkvarter på Frederiksberg.

Sammen skal I sikre effektive og smidige processer vedrørende regnskab og økonomistyring af alle aktiviteter i E.ON Danmark A/S. Hertil kommer support af vore kommercielle aktiviteter med sparring, udarbejdelse af analyser og anden værdiskabende information.

En af dine væsentligste opgaver bliver at sætte fart på processen med at flytte fokus fra traditionel regnskab og financial controlling til at supportere de kommercielle aktiviteter og understøtte den forsatte udvikling af selskabet. Du får reference til selskabets CFO.

Dine ansvarsområder:

 • Ledelse og udvikling af medarbejderne i Finance
 • Etablere et tillidsfuldt samarbejde med de kommercielle afdelinger i form af Business Controlling
 • Udarbejdelse af forecasts og budgetter
 • Fastlæggelse af KPI’er samt udarbejdelse af analyser
 • Månedsafslutning for alle fire forretningsområder – Heat, Retail sales, Biogas og Mobility
 • Rapportering på koncernniveau – kvartalsvis og ad-hoc
 • Årsafslutning, herunder årsrapportering internt og eksternt
 • Kontakt til moderselskab, revision, bank, offentlige myndigheder mv.
  Projektledelse:
 • Effektivisering og automatisering af manuelle regnskabsprocesser (AX2012)
 • Forbedret rapportering, herunder vedligeholde og udvikle rapporteringsystemer

Hvorfor E.ON?
Som Finance Manager får du mulighed for at arbejde i et innovativt og pulserende miljø præget af nytænkning om fremtidens energiløsninger. Hertil kommer et bredt ansvarsområde med indflydelse, varierende opgaver og projekter. Vi tilbyder en udfordrende hverdag og særdeles gode muligheder for at fortsætte din faglige og personlige udvikling.

Din baggrund
Du har solid erfaring med lignende opgaver fra en lederstilling som f.eks. Chef Controller eller Finance Manager i en velfungerende finansfunktion med udstrakt brug af ERP/IT. Det er også muligt, at du i dag er konsulent og beskæftiger dig med projektledelse inden for optimering af økonomi- og regnskabsfunktioner. Brancheerfaring er ikke et krav.

Som person er du ambitiøs og kvik. Du er en dygtig og vellidt leder af mindre teams og evner at udvikle dine medarbejdere fagligt og personligt. Samtidig er du uddelegerende og resultatorienteret med en hands-on tilgang til de opgaver, du og dit team løser. Derudover har du en positiv attitude, gode samarbejdsevner og et højt humør.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse som f.eks. Cand.merc. eller HD(R). Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og er en stærk bruger af de forskellige ERP-systemer, Excel, PowerPoint mv.

Back To Top

Vi bruger cookies til at analysere trafik på mannor.dk. Ved at klikke OK accepterer du vores brug af cookies.