skip to Main Content
Head of Business Support – GEA Process Engineering A/S

Har du erfaring med ledelse, regnskab og controlling? Du får ansvaret for 15 erfarne og dygtige medarbejdere samt gode udviklingsmuligheder for dig selv og dit team!

GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien, samt til landbrug og til den farmaceutiske og kemiske industri. GEA har ca. 18.000 ansatte verden over fordelt på mere end 50 lande, og omsatte i 2014 for mere end 4,5 milliarder euro.  

GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland. I Danmark er GEA repræsenteret i Søborg, Svendborg, Skanderborg, Slagelse og Ullerslev. I alt er vi ca. 1.000 ansatte i GEA Danmark.

Den danske salgs- og serviceorganisation har hovedkontor i Skanderborg. Kontoret i Skanderborg projekterer og leverer desuden GEA procesløsninger til fremstilling af flydende produkter. Kontoret i Søborg er internationalt hovedsæde for GEA Niro tørringsteknologi.

Læs mere om GEA Process Engineering på www.gea.com

 

Fokus på ledelse og udvikling

Vores nuværende Head of Business Support har fået nye og spændende udfordringer, og bliver i løbet af kort tid udstationeret til et af GEA’s datterselskab i Sydamerika. Derfor søger vi nu en faglig kompetent leder, der kan forsætte hvor han slipper.

Som Head of Business Support får du ansvaret for den økonomiske styring, sparring og rapportering vedr. alle aktiviteter med udgangspunkt i GEA’s site i Søborg. Dette er internationalt centrum for forretningsområdet GEA Process Engineering og i stærk vækst. Du får reference til Head of Finance, og fungerer som dennes stedfortræder.

Stillingen indebærer ansvar for 15 erfarne medarbejdere inden for Business Controlling, Financial Controlling, Project Controlling, Shared Service Center, Skat og moms. Hertil kommer to eksterne interim konsulenter. Afdelingen er særdeles velfungerende og præget af et godt samarbejde internt og eksternt, work-life-balance samt stigende anciennitet.

Dit ansvar og opgaver

Dit ansvarsområde kan kort beskrives således:

 • Daglig ledelse, sparring og forsat udvikling af et team af dygtige medarbejdere
 • Månedsregnskab, budgetter og forecast
 • Ledelsesrapportering
 • Business, Project og Financial Controlling
 • Analyser og Bus. Cases
 • Skat, moms, selvangivelse
 • Transferpricing
 • Intercompany
 • Optimering af forretningsgange og processer
 • Deltagelse i projekter f.eks. ”One Finance”
 • Kontakt til moderselskab, SSC og afklaring af spørgsmål m.v.

Det er vigtigt, at du som Head of Business Support værdsætter og trives med at motivere og udvikle dine medarbejdere samt formår at opbygge gode relationer til de store dele af virksomheden du naturligt har kontakt til – nationalt og internationalt.

Stillingen kan indebærer rejseaktivitet, men i et beskedent omfang. 

Praktisk erfaring og fokus på forsat udvikling

Vi forestiller os, at du i dag er leder af en tilsvarende afdeling – gerne, men ikke nødvendigvis, i en teknisk eller ingeniørtung og projektorienteret virksomhed. Alternativt er du i dag revisor med ansvar for egne revisionsteams på større opgaver og projekter. Hertil kommer et højt fagligt niveau, fokus på ledelse samt en naturlig interesse i at udvikle og coache dine medarbejdere så I sammen når de fastsatte mål.

Du har solid erfaring med de beskrevne ansvarsområder og finder opgaven spændende og motiverende. Du har en relevant økonomisk uddannelse f.eks. Cand.merc.aud. eller HD(R) og behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Desuden har du har solid erfaring med de gængse ERP-systemer (GEA benytter Axapta), og er en stærk ”hands-on” bruger af Excel, BI samt andre IT værktøjer. 

Ønsker du yderligere oplysninger?

GEA samarbejder med konsulentfirmaet Management by Nordved ApS. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Hvordan søger du?
Send en kortfattet ansøgning og CV mærket ”Head of Business Support” snarest muligt og senest tirsdag den 18. april 2017. Benyt venligst nedenstående link:   http://geaniro.easycruit.com/intranet/intranet/vacancy/1820585/68694?iso=gb

Interview med udvalgte kandidater afholdes løbende, og vi opfordre dig derfor til at søge snarest muligt.

Back To Top

Vi bruger cookies til at analysere trafik på mannor.dk. Ved at klikke OK accepterer du vores brug af cookies.