skip to Main Content

100 dages plan

Du har landet dit drømmejob, og nu er det tid til at lægge stenene til din 100 dages plan, for du har selv ansvaret for din pre- og onboarding for at blive succesfuld i dit nye job.

Har du overvejet:

  • Hvor og hvornår starter du med 100 dages planen?
  • Hvad skal du vide på forhånd?
  • Forstår du opgaven og rammerne eller skal du selv forme dem?
  • At få en skabelon til 100 dages planen, så du sikrer afdækning af de centrale forhold
  • En Plan B hvis virksomhedens situation eller strategi ændrer sig undervejs
  • Husk præmissen og agendaen for din ansættelse
  • Du skal sikre, at du performer på de rette krav og mål samt det du selv finder naturligt

På C-level kan du ikke placere ansvaret hos andre end dig selv, så derfor er planlægning og sparring ift. at have de rette indsigter kritisk.

Hos os starter preboarding allerede i rekrutteringsprocessen. Vi gør dig klar til opstart og fortsætter din onboarding, og støtter dig hele vejen inkl. støtte til 100 dages planen.

Ofte betaler virksomheden for hele pakken, men vi oplever også, at virksomheden tænker, at de selv er gode til pre-og onboarding. Nogle gange er det rigtigt, og de tager ansvaret, og nogle gange glemmer de det lidt i farten.

Her må du selv tage teten, uanset hvordan dit opstartsprogram er skruet sammen. Husk at det er tilladt at få hjælp udefra, så du sikrer din egen og virksomhedens succes.

Har vi været med til at ansætte dig, så kender vi dig og virksomheden godt. Du kan også bruge os uanset involvering i rekrutteringsprocessen. Det kræver blot indledende møder, så vi hurtigt får indsigt i din ansættelsesagenda.

Held og lykke.

Back To Top

Vi bruger cookies til at analysere trafik på mannor.dk. Ved at klikke OK accepterer du vores brug af cookies.